PREZENTARE SOCIETATE

    Societatea A. Morelli Imp- Exp S.R.L. isi desfasoara  activitatea in domeniul turnarii sub presiune a aluminiului in Brasov.   
    Inca de la inceput, obiectivul nostru a fost acela de a oferi calitate a produselor si servicii prompte clientilor nostri, in sensul de rapiditate si punctualitate a livrarilor, elasticitate si disponibilitate.


    Dinamismul societatii, mereu atenta la exigentele clientilor, a impus investitii in tehnologii moderne concretizate prin achizitionarea de utilaje de avangarda . Personalul a fost pregatit profesional, pentru a garanta o anumita sensibilitate a conceptiei de calitate.


    Societatea A. Morelli si-a castigat in timp o pozitie de recunoastere a seriozitatii si un  prestigiu in sectorul in care opereaza, fapt demonstrat si de fidelitatea clientilor nostri.
    Actualmente activitatea  de productie a societatii A. Morelli se desfasoara intr-un nou sediu situat intr-o zona industriala in dezvoltare, avand front la   DN 13, la circa 300 m de la iesirea din Brasov spre Tg. Mures.

Suprafata totala a proprietatii este de:              11.000 m²
Suprafata  acoperita este de:                             3.000 m²  (cu possibilitatea de extindere pana la a 8.000  m² )

Suprafata administrativa este de:                       400 m²
Suprafata pentru controlul de calitate este de:   50 m²

Firma dispune de:


- Birouri comerciale si  administrative;
- Birou tehnic:
- Controlul calitatii, 3D – spectrometru – aparate de masura
- Scularie mecanica pentru interventii rapide asupra matritelor;
- Sectie de turnare sub presiune cu camera rece pentru aluminiu;
- Sectie de finisare si prelucrari mecanice.

Fluxul tehnologic porneste de la turnarea sub presiune a lingourilor de aluminiu, continua cu procesul de debavurare mecanica si/sau manuala, apoi  are loc procesul de sablare (atunci cand este solicitat). Am prelungit lantul productiv cu efectuarea de prelucrari asupra pieselor (gaurire, filetare, strunjire).
Toate acestea sunt urmate de ambalare, depozitare, incarcare  si livrare.

Controlul calitatii:


Format dintr-un personal bine pregatit profesional, controlul calitatii este dotat cu aparate de masura si control 3D ce garanteaza un bun nivel calitativ in fiecare faza a productiei. Obiectivul principal al controlului calitatii este acela de a obtine o simbioza cu fiecare client in parte furnizand produsele conform specificatiilor solicitate, cu minim de rebuturi si la timpii stabiliti.


 

 

 

PRODUSE